štvrtok, 7. novembra 2013

Džem Knedlíky


Čo s načatím večerom? Spravme si džem knedlíky!

  • 250g jemného "silken" tofu
  • 240g hladkej múky / špaldovej múky
  • 3L oleja
  • 2L rastlinného mlieka ( sójové, ryžové)
  • štipka soli
  • džem
Všetky suroviny okrem džemu, vypracujeme na cesto. Cesto by nemalo byť riedke, nebojte sa tam dať tú múku, nech to je pevné. Ako vidíte ja nemám uplné guličky, takže tvar džem knedlíkov je iba na tebe.

Cesto si rozotrieš na dlaň a šupneš tam trochu džemu. Zabalíš, hodíš do vriacej vody a varíš kým nevídu na povrch. A je to FINITO!

Ja som ich posypala orechami a preliala sirupom! Byla to pecka přátelé hehe




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...