nedeľa, 23. februára 2014

Kešurella




Určite sa pýtate čo to je tá Kešurella? Tak ja vám to poviem. Je to RAW vegan mozarella na ktorú potrebujeme

Suroviny
  • 100g RAW kešu orechov
  • 6dcl vody
  • 4PL Psyllium
  • soľ, korenie,žerucha alebo bazalka
Kešu orechy necháme minimálne 2 hodiny vo vode, psyllium zarobíme s vodou a necháme odstáť v miske cca 2 hodiny. Potom kešu aj psylium zmixujeme do kopy. Vznikne nám rôsolovitá hmota, ktorú rozdelíme do misiek a necháme hodinu v chladničke. Po hodine vyberieme osolíme, okoreníme dáme na vrch žeruchu a je to hotovo!

My sme ju podávali s rajčinami, olivovým olejom a RAW vita plackami. Ak by ti recept nestačil video návod nájdeš TU



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...