pondelok, 2. júna 2014

Cícerové guľky na petržlenovej podstielke


Suroviny
  • 200g ryža
  • 100g uvarený cícer
  • cícerová múka
  • petržlenová vňať
  • biela repa
  • olivový olej a kokosový olej
  • soľ, korenie, oregano
Ryžu uvaríme a následne si pripravíme cícer, ktorý roztlačíme a hmotu zahustíme cícerovou múkou, osolíme a okoreníme a nakoniec obalíme v cícerovej múke. Na panvici rozohrejeme kokosový olej a postupne pridávame cícerové guľky a smažíme pár minút. Bielu repu nastrúhame, polejeme olivovým olejom. Na petržlenovú vňať dáme ryžu, guľky a nastrúhanú repu. 
Dobrú chuť


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...