štvrtok, 11. septembra 2014

Opečené tofu so šampiňónovou omáčkou



Suroviny
Šampiňóny si očistíme a opečieme na cibuľke. Kým sa nám opekajú dáme si upiecť zemiaky aj s mrkvou od babičky. Šupneme do trúby osolíme, posypeme rascou a čakáme kým budú fajn chrumkavé (150°C cca 30 min pečieme a potom 180°C 10min aby získali chrumkavosť). Tofu si prudko opečieme na panvici s kokosovým olejom. 

Keď už máme šampiňóny hotové pridáme k nim rastlinnú smotanu a necháme prevreť. Osolíme, pridáme čierne mleté korenie, trochu papriky a môžte aj iné korenie ak si to pýta podľa vás. Necháme prevreť a máme hotovo. 

Už stačí iba pekne naservírovať a jesť!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...